Bouwliften en tandheugelliften van De Jong

We hebben een breed assortiment aan bouwliften. En werken samen met onze sterke partner en bouwliftenleverancier: De Jong’s Liften. De Jong ontwikkelt duurzame en betrouwbare oplossingen voor het verticaal vervoeren van personen en goederen. Met een bouwlift van De Jong kies je voor flexibiliteit, gebruikersgemak, continuïteit en veiligheid, bij ieder project.

We hebben verschillende bouwliften van de Jong in ons assortiment:

  • Tandheugelliften
  • Kantelliften
  • Personen- en goederenliften voor op de bouw

Advies, full-service en onderhoud

Bouwlift nodig? Dan wil je een lift die aansluit bij jouw wensen. Wij luisteren naar jouw vraag en geven uitgebreid advies. Zodat jij zeker weet dat je een bouwlift kiest die past bij je project. En we bouwen de lift op en af, op locatie. Lekker makkelijk, toch?

Eenmaal aan de gang? Dan hoort een bouwlift te werken. Punt. Je wilt niet voor onaangename verrassingen komen te staan, of je nu koopt of huurt. Wij zorgen voor goed materiaal. En onze servicebus rijdt rond om eventuele storingen direct op locatie te verhelpen. Daarnaast wordt elke lift na verhuur compleet gekeurd door onze gecertificeerde monteurs in de werkplaats. Zij voeren reparaties en onderhoud uit waar nodig. Zodat jij 100% verzekerd bent van een veilige en werkende bouwlift.